Ne asteptam ca vizitatorii site-ului nostru sa respecte regulile Grupului de firme CWTP alcatuit din WHITE POINT SRL, THE CONCEPT WEB SRL si CWTP ONLINE SRL denumite in continuare Concept Web furnizorul serviciilor de web design, hosting, marketing online precum si a serviciilor conexe care pot fi contractate prin intermediul acestui site.


INTRODUCERE


Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul www.conceptweb.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos. Acesti termeni si conditii se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.


CONTINUT SI DREPTURI DE AUTOR


Continutul si designul site-ului apartin Concept Web si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea Concept Web. Contractul de prestari servicii incheiat intre Concept Web si Clientii sai da dreptul Clientilor de a copia si/sau printa portiuni din continutul site-ului (manuale si tutoriale) doar pentru uz personal, lipsit de intentie comerciala.Concept Web poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut.


Concept Web nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. Concept Web nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.


COMENZI SI CERERI PENTRU OFERTE DE PRET


Comenzile sau cererile pentru oferta de preturi pot fi date doar utilizand formularul de contact de pe acest site sau sunand la nr. de telefon +40 774 453 500 . Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la proiectul dorit. Concept Web nu poate fi tras la raspundere sub nici o forma pentru neplaceri cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.


In cazul in care Concept Web considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.


DISPOZITII FINALE


Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acesta pagina. Concept Web isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestei pagini, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul www.conceptweb.ro

Suntem mandri de clientii nostri!

Vorbeste lumea...

Concept Web ne ofera de mai bine de 5 ani servicii si suport de cea mai buna calitate. Noi ii consideram un partener de incredere pe termen lung si ii recomandam cu cel mai mare drag.

Lucian N.
Pizza Ibiza
concept web

Servicii practice si raspunsuri rapide asupra tuturor problemelor. Daca adaugi si preturile prietenoase, atunci obtii o agentie de publicitate online full service.

Bogdan C.
Ezze Salon
concept web

Nu mai tin minte de cati ani colaboram, de multi oricum. O echipa creativa, cu idei, care tine pasul cu domeniul in care activeaza. Recomand cu multa caldura echipa Concept Web.

Raluca P.
Evenimente Ideale
concept web

Echipa ConceptWeb este foarte rapida, fac totul cu profesionalism, sunt foarte multumit de colaborarea cu ei si de profesionalismul de care dau dovada.

Diana S.
Cantacuzino Castle
concept web

Concept Web s-a dovedit un partener serios raspunzand mereu cu promtitudine la solicitarile noastre. Recomandam!

Violeta T.
Bottino
concept web

Oameni extraordinari, o companie care stie cum sa te ajute sa-ti cresti business-ul !

Mihai N.
Work & Play
concept web
CONSULTATIE GRATUITA

Contacteaza-ne pentru a face planuri optimiste de viitor.