Concept Web

Partenerul tau in mediul online, pentru o crestere sanatoasa si sigura a companiei tale.

Iti oferim solutii complete de Web Design si Marketing Online, pentru a-ti ajuta afacerea sa creasca de la an, la an.
Ideile bune sunt la ordinea zilei. Ceea ce face insa diferenta, sunt oamenii care muncesc din greu pentru a pune ideile in forma potrivita. Te asteptam sa lucram impreuna, pentru a face planuri optimiste de viitor.

Oamenii sunt esenta a ceea ce inseamna Concept Web. Combinand pasiunea cu experienta, lucram mereu pentru a castiga si mentine increderea clientilor.
firma-web-design
Concept Web

Cu ce ne mai ocupam?

VEZI VIDEOCLIP

Marketing la Cafea

Este o emisiune pe YouTube despre Marketing Online, care are ca si scop educatia oamenilor din Romania cu privire la Publicitatea in mediul Online.

VEZI VIDEOCLIP

Concept Web Academy

Este o scoala infiintata in anul 2017, care le ofera cursantilor sai oportunitatea de a invata Web Design si Marketing Online intr-un proces educational bazat pe practica si adaptat la nevoile reale din piata muncii.

VEZI VIDEOCLIP

Public Speaking

Participam cu orice ocazie la conferinte fie in calitate de speaker, fie in calitate de participanti. Suntem dornici sa cunoastem oameni pasionati din domeniu, sa invatam din experienta lor si sa ne dezvoltam.

Multumim celor care sunt si au fost in echipa

Oamenii sunt esenta Concept Web

Suntem mandri de clientii nostri!

Vorbeste lumea...

Concept Web ne ofera de mai bine de 5 ani servicii si suport de cea mai buna calitate. Noi ii consideram un partener de incredere pe termen lung si ii recomandam cu cel mai mare drag.

Lucian N.
Pizza Ibiza
firma-web-design

Servicii practice si raspunsuri rapide asupra tuturor problemelor. Daca adaugi si preturile prietenoase, atunci obtii o agentie de publicitate online full service.

Bogdan C.
Ezze Salon
firma-web-design

Nu mai tin minte de cati ani colaboram, de multi oricum. O echipa creativa, cu idei, care tine pasul cu domeniul in care activeaza. Recomand cu multa caldura echipa Concept Web.

Raluca P.
Evenimente Ideale
firma-web-design

Echipa ConceptWeb este foarte rapida, fac totul cu profesionalism, sunt foarte multumit de colaborarea cu ei si de profesionalismul de care dau dovada.

Diana S.
Cantacuzino Castle
firma-web-design

Concept Web s-a dovedit un partener serios raspunzand mereu cu promtitudine la solicitarile noastre. Recomandam!

Violeta T.
Bottino
firma-web-design

Oameni extraordinari, o companie care stie cum sa te ajute sa-ti cresti business-ul !

Mihai N.
Work & Play
firma-web-design
SERIVICII

TE PUTEM AJUTA CU

firma-web-design

Promovare Facebook si Instagram

Oricare este obiectivul afaceri tale, de la cresterea numarului de vizite la vanzarile online, o campanie de Promovare Facebook & Instagram te poate ajuta.

VREAU OFERTA
firma-web-design

Promovare Google si Youtube

Adreseaza-te clientilor cand acestia cauta companii ca a ta in Google si pe YouTube. Plateste numai pentru rezultate, cum ar fi clicuri pe site-ul tau sau apeluri telefonice.

VREAU OFERTA
firma-web-design

Creare Site si Magazin Online

Beneficiaza de un Magazin Online rapid si usor de administrat, pe o platforma de ecommerce completa, care ofera toate functiile necesare unui Magazin Online de calitate.

VREAU OFERTA
CONSULTANTA GRATUITA

Contacteaza-ne pentru a face planuri optimiste de viitor.